Sunday, April 3, 2011

happy time

weee......

i'm here..again loh! :D

since dah ada FARIZ BIN HUD mmg kmputer sudah lekang dari pndangan aku neyh..asyek ngadap fon aje..muahaha.. :)

i love him (berita hangat)
dah hmpir setahun kami menjalan kan aktiviti ber 'kapel' bersama ni...akhirnya....kami amik keputusan utk teruskan aktiviti berkahwin puLA..(gila lah!)

BUT!!! my family belom tahu pasal hubungan kami secara live ag...haha..

so plan2 bernas pun bermula untuk beritahu my family psl dia..buttt... selalu gagal...haih...ada je halangan...kang eden suroh mak dio dtg toruih umah eden masuk minang eden baru tekojut omak den....muahaha...

idea untuk menghapdet kan blog yang x berapa nk cun ni....xdo sgt pulok dah..td sebelum nk bka pc memacam plak idea mari..haih!!!!

xpo la..tu je kot citer nk gtaw..hek3...


nanti2 law dah settle hal family aku n family dia...
byk la citer yang aku nk citer kan kat korang..hahaha


FATIN ASYIFA!! JGN LA JELEZ SGT...MOST IMPORTANT KO DOAKAN AKU N AKU DOAKAN KAU NGAN DIA BERSAMA HINGGA KE AKHIR HAYAT KORANG...BUT!NAIK PELAMIN DULU BEB...TU PENTING..KANG X PSL2 KNA INTERVIEW NGAN JAIP..HAHAHA SALAM

1 comment:

Fari said...

Hahaha yeww takpe, ko nek dulu lah ek :p
Papepon TAHNIAH! Iloikeeeee :)